CINE SUNTEM ?

Cabinetul medical oftalmologic OFTA SCAN CONSULT s-a deschis la inițiativa Dr. Marina CIDU, medic specialist oftalmolog. Ideea acestui cabinet s-a nascut din dorința de a oferi consultații oftalmologice de calitate pentru pacienți din toate categoriile de vârstă(copii, tineri, adulti, persoane in varsta) in mod profesionist, cu aparatura moderna si performanta.

CONTACT
IMG_3972

MISIUNEA

Cabinetul medical va fi dedicat misiunii de a oferi o gama de servicii specializate de oftalomologie, intr-un spatiu dotat cu echipamente de ultima generatie, oferirea unor servicii oftalomolgice, la cele mai inalte standarde, punand la dispozitia pacientilor posibilitatea stabilirii diagnosticului corect si mai departe in prescrierea unui tratament eficace. Diferentierea se face si prin intermediul serviciilor realizate cu echipamente de ultima generatie care inglobeaza tehnologii de ultima generatie.

Ideea cabinetului oftalmologic are la baza preocuparea pentru sanatatea oamenilor – in special sanatatea oculara. Ponderea persoanelor ce semnaleaza afectiuni  oftalmologice este intr-o continua crestere cu atat mai mult cu cat jumatate dintre romani poarta ochelari de vedere – 11 milioane de romani poarta rame sau lentile de contact pentru corectia vederii. De asemenea, pana in anul  2050, aproape jumatate din populația planetei va suferi de un anumit grad de miopie, conform unui studiu publicat in jurnalul Ophtalmology de catre cercetatorii de la Institutul Optic Brien Holden. Creșterea cazurilor de miopie e cauzată de factori de mediu si de schimbări ale stilului de viață, care conține mai puține activități petrecute în aer liber și tot mai mult timp petrecut în casă.

VIZIUNEA

Prin serviciile medicale oferite, dorim sa devenim un partener de incredere al persoanelor interesate sa investeasca in sanatatea si calitatea vietii. Astfel dorim sa venim in intampinarea pacientilor nostri oferind servicii incadrate in urmatoarele categorii: Examen pol anterior, Oftalmoscopie indirecta, Oftalmoscopie directa (Fund de Ochi), Masurarea presiunii intraoculare, Masurarea acuitatii vizuale, Masurarea dioptriilor, Masurarea dioptriilor lentilelor aeriene, Refractometrie, Keratometrie, Consult oftalmologic complet.

IMG_3970
CE SPUN PACIENTII NOSTRI?
Rated 5 out of 5
Recomand această clinică pentru aparatura performantă, dar mai ales pentru profesionalismul desăvârșit și disponibilitatea de care dau dovadă! Respect!

Elena Burciu

Rated 4.5 out of 5
O echipa de un profesionalism desavarsit cu un mod de comunicare cu pacientul care ar trebui sa constituie un moddel pentru sistemul nostru de sanatate, foarte precar din acest punct de vedere. Pacientii sunt tratati cu demnitate, necontand varsta sau alte comorbiditati asociate. Iar conditiile de igiena si curatenie, fara

Nica Madalina

Rated 5 out of 5
Mii de mulțumiri întregii echipe de la clinica , în special doamnei doctor Marina CIDU care s-a purtat exemplar. Mereu Cu zâmbetele pe buze,cu vorbe frumoase si cu o experienta cu rar vezi copii mei au fost atrasi imediatde simplitatea dna. Dr. Marina CIDU care prin asta da dova de

Andrei Alexandru

ECHIPA OFTASCAN
MEDIC/ADMINISTRATOR
Un vechi proverb spune ca inima nu isi doreste ceea ce ochii nu pot vedea. Cabinetul mediacal oftalmologic OFTASCAN CONSULT s-a deschis la inițiativa Dr. Marina CIDU, medic specialist oftalmolog.
Sus