Politica de confidentialitate

Website-ul oftascan.ro este proprietatea oftascan.ro Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza oftascan.ro, numit in continuare site-ul, proprietarul marcii si al site-ului fiind numit generic, in continuare, oftascan.ro. Accesul si utilizarea site-ului oftascan.ro se face in stricta conformitate cu prezentele reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

1. Acces

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. oftascan.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta. Prin termenul “utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

2. Drepturile utilizatorului

Utilizatorul oftascan.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul, sa imprime parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

3. Obligatiile utilizatorului

Prin accesarea prezentului site sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita la):

 • responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dvs.;
 • aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice;
 • garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.;
 • neutilizarea site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase;
 • interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii;
 • obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in site.

Nu sunt permise:

 • copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;
 • incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
 • folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

4. Drepturi de autor, marca si proprietate intelectuala

oftascan.ro ofera acces liber la site-ul oftascan.ro si va permite sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, necomerciale. Drepturile de autor pentru informatiile existente pe acest site sunt detinute de oftascan.ro sau de partenerii sai. Nici un material de pe acest site (inclusiv imagini) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea prealabila explicita, prin acord scris cu oftascan.ro sau partenerii sai.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea oftascan.ro sau a partenrilor sai. Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al oftascan.ro, oftascan.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi asociat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de oftascan.ro. oftascan.ro sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. oftascan.ro nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. oftascan.ro nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupus a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de oftascan.ro prin intermediul site-ului intr-un mod care contravine legislatiei statului roman, Comunitatii Europene sau internationale in materie de drepturi de autor si proprietate intelectuala, atrage raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

oftascan.ro isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace accesarea si utilizarea acestui site si de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul accesarii este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita oftascan.ro sau partenerii sai, produsele si serviciile acesteia.

5. Disponibilitatea serviciului

oftascan.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, oricand, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site.

oftascan.ro nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

oftascan.ro poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

6. Clauza de neraspundere

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord ca utilizarea site-ului se face pe propria raspundere.

Site-ul oftascan.ro este un site cu continut informativ. oftascan.ro nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acelor informatii.

oftascan.ro nu garanteaza in nici un fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nici o raspundere, de orice natura, pentru oftascan.ro.

Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea oftascan.ro.

oftascan.ro nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului oftascan.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora.

7. Confidentialitate si informatii personale

Informatiile personale puse la dispozitia site-ului pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile Legii nr. 677/2001. Prin completarea campurilor din formularele de inregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date oftascan.ro si sa primeasca mesaje cu privire la produse si servicii, promotii, concursuri sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfasurate in viitor de catre oftascan.ro si de partenerii sai.

La solicitarea explicita a utilizatorului adresata oftascan.ro, oftascan.ro se obliga sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, in mod gratuit, datele personale conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

oftascan.ro se obliga sa nu faca public adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu face parte din categoria partenerilor agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare. oftascan.ro nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor. oftascan.ro nu-si asuma nici un fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile oftascan.ro.

Politica site-ului oftascan.ro este de a nu accepta sau de a nu lua in consideratie materialele nesolicitate. Daca utilizatorii site-ului trimit astfel de materiale, oftascan.ro isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia drepturilor personale sau de proprietate.

oftascan.ro foloseste “cookies” pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu contin nici un fel de date personale ale utilizatorului si nu prezinta risc in cazul in care sunt interceptate de terte parti. Pe site-ul oftascan.ro pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul oftascan.ro si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.

oftascan.ro isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

Politica cookies

Aceasta politica reglementeaza utilizarea cookie-urilor atunci cand accesati website-ul oftascan.ro si navigati in cadrul acestuia.
in cazul in care aveti nevoie de mai multe informatii si ele nu se regasesc mai jos, ne puteti contacta la adresa de e-mail hello[at]oftascan.ro.

Ce sunt Cookie-urile?

Fisierele cookie sunt fisiere text mici trimise de serverul unui site web catre un navigator web (web browser: Chrome, IE, Firefox, Opera), memorie RAM sau unitate de hard disk, la momentul accesarii initiale a website-ului si apoi stocate acolo.

Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet „pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard drive-ul utilizatorului).

Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existenta a unui cookie este determinata; tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator revine pe website-ul asociat webserverului respectiv.

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet.

Poti afla mai multe despre cookie-uri accesand website-ul www.allaboutcookies.org.

Scopul Cookie-urilor

„Cookie”-urile joaca un rol important in facilitarea accesului si livrarii multiplelor servicii de care utilizatorul se bucura pe internet, cum ar fi:

 • Personalizarea anumitor setari precum: limba in care este vizualizat un website, moneda in care se exprima anumite preturi sau tarife, pastrarea optiunilor pentru diverse produse (masuri, alte detalii etc.) in cosul de cumparaturi (si memorarea acestor optiuni) – generandu-se astfel flexibilitatea „cosului de cumparaturi” (accesarea preferintelor vechi prin accesarea butonului „inainte” si „inapoi”).
 • Cookie-urile ofera detinatorilor de website-uri un feedback valoros asupra modului in care sunt utilizate website-urile lor de catre utilizatori, astfel incat sa le poata face mai eficiente si mai accesibile pentru utilizatori.
 • Permit aplicatiilor multimedia sau de alt tip de pe alte website-uri sa fie incluse intr-un anumit website pentru a crea o experienta de navigare mai valoroasa, mai utila si mai placuta;
  imbunatatesc eficienta publicitatii online.

Durata de viata a unui cookie

Cookie-urile sunt administrate de webservere. Durata de viata a unui cookie poate varia semnificativ, depinzand de scopul pentru care este plasat. Unele cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru o singura sesiune (cookie-uri de sesiune) si nu mai sunt retinute odata ce utilizatorul a parasit website-ul si unele cookie-uri sunt retinute si refolosite de fiecare data cand utilizatorul revine pe acel website (cookie-uri permanente). Cu toate aceste, cookie-urile pot fi sterse de un utilizator in orice moment prin intermediul setarilor browserului.

Cookie-uri pe care le folosim

Folosim cookie-uri pe acest website pentru a te putea face distinctie intre utilizatori, pentru a asigura unele din functionalitatile acestui website, respectiv pentru a analiza interactiunea utilizatorilor cu website-ul.

Cookie-urile pe care le folosim nu stocheaza nicio informatie personala pe baza careia poti fi identificat. Aceste cookie-uri ne permit sa furnizam servicii mai bune prin intermediul website-ului nostru. Unele dintre aceste sunt strict necesare pentru functionarea adecvata a website-ului, in vreme ce altele sunt utilizate pentru imbunatatirea performantei website-ului si pentru imbunatatirea experientei utilizatorilor.

Cookie-urile pot fi clasificate dupa cum urmeaza:

 • Cookie-uri esentiale – Acestea sunt esentiale pentru navigarea in website. Ele permit utilizarea aplicatiilor incorporate in website, precum cea de login. Aceste cookie-uri nu colecteaza informatii despre utilizator in baza caruia acesta sa poata fi identificat. Fara aceste cookie-uri, anumite functionalitati ale website-ului nu pot fi disponibile.
 • Cookie-uri de analiza – Acestea ne permit sa analizam cum interactioneaza utilizatorii cu website-ul nostru: care sunt paginile cele mai vizitate, care sunt articolele cele mai citite, etc. Aceste cookie-uri sunt folosite doar in scopuri de analiza statistica in vederea continutului website-ului.
 • Cookie-uri functionale – Acestea ne permit sa retine preferintele tale atunci cand navighezi in cadrul website-ului. Astfel, utilizatorul nu trebuie sa-si personalizeze preferintele de fiecare data cand acceseaza website-ul.
 • Cookie-uri de publicitate – Acestea permit directionarea publicitatii in functie de interesele si obiceiurile utilizatorului, detectate atunci cand navigheaza in website sau in afara acestuia.

In functie de valabilitatea lor, cookie-urile sunt clasificate astfel:

 • Cookie-uri permanente – Acestea raman stocate la nivelul browser-ului pe care il folosesti si in dispozitivul tau (ex.: computer, telefon mobil, tableta), pana cand sunt sterse sau isi ating data de expirare.
 • Cookie-uri de sesiune – Acestea sunt stocate intr-o memorie temporara pana cand navigatorul de internet este inchis; toate informatiile stocate sunt sterse atunci cand sesiunea de navigare este incheiata.

Anumite sectiuni de continut pot fi furnizate prin intermediul unor terte parti. Acestea se numesc „third party cookies” pentru ca nu sunt plasate de proprietarul website-ului.

oftascan.ro foloseste urmatoarele tipuri de cookie-uri: esentiale, functionale si analitice.

Folosim cookie-urile functionale:

 • Pentru a accesa informatiile propria din website, daca detii un cont de utilizator;
 • Pentru recunoasterea preferintelor tale atunci cand revii in website.

Folosim cookie-urile de analiza pentru a analiza si revizui interactiunea utilizatorilor cu website-ul, astfel:

 • Pentru cuantificarea numarului vizitatorilor website-ului nostru;
 • Pentru a stabili si a analiza care sunt paginile cele mai des accesate si in ce ordine.

Acest website foloseste Google Analytics, un serviciu de analiza web furnizat de Google, Inc. (ʺGoogleʺ). Google Analytics foloseste cookies, Informatiile generate de cookie despre utilizarea website-ului (inclusiv adresa IP) vor fi transmise si stocate de Google pe serverele din Statele Unite. in cazul activarii anonimizarii IP, Google va trunchia / anonimiza ultimul octet al adresei IP pentru statele membre ale Uniunii Europene, precum si pentru celelalte parti la Acordul privind Spatiul Economic European (adresele IP sunt scurtate inainte de procesarea ulterioara, eliminand trimiterile directe la persoane). Numai in cazuri exceptionale, adresa IP completa este trimisa si scurtata de serverele Google din SUA. in numele furnizorului website-ului, Google va utiliza aceste informatii in scopul evaluarii utilizarii de catre dumneavoastra a website-ului, compiland rapoarte privind activitatea operatorilor website-ului si furnizand alte servicii legate de activitatea website-ului şi de utilizarea Internetului catre furnizorul website-ului. Google nu va asocia adresa dumneavoastra IP cu alte date detinute de Google.

Securitate si probleme legate de confidentialitate

Cookieurile NU sunt virusi! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate si nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi.

Cookie-urile pot fi totusi folosite pentru scopuri negative. Deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare al utilizatorilor, atat pe un anume site cat si pe mai multe alte siteuri, cookieurile pot fi folosite ca o forma de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt constiente de acest fapt si in mod constant marcheaza cookie-urile pentru a fi sterse in cadrul procedurilor de stergere/scanare anti-virus/anti-spyware.

In general browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a cookieurilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

Deoarece protectia identitatii este foarte valoroasa si reprezinta dreptul fiecarui utilizator de internet, este indicat sa se stie ce eventuale probleme pot crea cookieurile. Pentru ca prin intermediul lor se transmit in mod constant in ambele sensuri informatii intre browser si website, daca un atacator sau persoana neautorizata intervine in parcursul de transmitere a datelor, informatiile continute de cookie pot fi interceptate.

Desi foarte rar, acest lucru se poate intampla daca browserul se conecteaza la server folosind o retea necriptata (ex: o retea WiFi nesecurizata).

Alte atacuri bazate pe cookie implica setari gresite ale cookieurilor pe servere. Daca un website nu solicita browserului sa foloseasca doar canale criptate, atacatorii pot folosi aceasta vulnerabilitate pentru a pacali browserele in a trimite informatii prin intermediul canalelor nesecurizate. Atacatorii utilizeaza apoi informatiile in scopuri de a accesa neautorizat anumite site-uri. Este foarte important sa fiti atenti in alegerea metodei celei mai potrivite de protectie a informatiilor personale.

Sfaturi pentru o navigare sigura si responsabila, bazata pe cookie-uri

Datorita flexibilitatii lor si a faptului ca majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri si cele mai mari folosesc cookieuri, acestea sunt aproape inevitabile. Dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorului pe site-urile cele mai raspandite si utilizate printre care Youtube, Gmail, Yahoo si altele.

Iata cateva sfaturi care va pot asigura ca navigati fara griji insa cu ajutorul cookie-urilor:

 • Particularizati-va setarile browserului in ceea ce priveste cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru voi al securitatii utilizarii cookie-urilor.
 • Daca nu va deranjeaza cookie-urile si sunteti singura persoana care utilizeaza computerul, puteti seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si al datelor personale de acces.
 • Daca impartiti accesul la calculator, puteti lua in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browserul. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plaseaza cookieuri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii navigare.
 • Instalati-va si updatati-va constant aplicatii antispyware.
  Multe dintre aplicatiile de detectare si prevenire a spyware-ului includ detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, impiedica browserul de la a accesa website-uri care ar putea sa exploateze vulnerabilitatilebrowserului sau sa descarce software periculos.
 • Asigurati-va ca aveti browserul mereu updatat.

Multe dintre atacurile bazate pe cookies se realizeaza exploatand punctele slabe ale versiunilor vechi ale browserelor.

Cookie-urile sunt pretutindeni si nu pot fi evitate daca doriti sa va bucurati de acces pe cele mai bune si cele mai mari site-uri de pe Internet – locale sau internationale. Cu o intelegere clara a modului lor de operare si a beneficiilor pe care le aduc, puteti lua masurile necesare de securitate astel incat sa puteti naviga cu incredere pe internet.

Dezactivarea / Blocarea Cookie-urilor

Cele mai multe tipuri de navigatoare web permit blocarea majoritatii tipurilor de cookie-uri (cu exceptia celor esentiale, de tip Flash), inclusiv a cookie-urilor esentiale. Precizam ca daca sunt blocate toate cookie-urile, anumite componente si functii ale website-ului pot fi afectate.

Daca nu ai blocat cookie-urile din setarile navigatorului web pe care il folosesti, in momentul in care accesezi website-ul, sistemul nostru va emite cookie-uri.

Astfel, poti permite, bloca sau elimina cookie-urile instalate pe dispozitivul tau prin modificarea setarilor browser-ului web pe care il folosesti:

Google Chrome

In Google Chrome, utilizatorul are control deplin asupra utilizarii cookie-urilor. Ca setare de baza, toate cookie-urile sunt permise, dar poti ajusta aceste setari. Daca, in pagina in care navighezi, sunt setate cookie-uri, atunci in bara de navigare apare o iconita care indica folosirea cookie-urilor.

 • Acceseaza menu-ul Chrome
 • Selecteaza “Settings”
 • Click “Show advanced Settings”
 • in sectiunea “Privacy”, click “Content settings”
 • Selecteaza optiunea “Block data definition by sites”
 • Poti schimba setarile privind folosirea cookie-urile in sectiunea “Cookies”:
  • Delete Cookies (sterge cookie-urile)
  • Block Cookies by default (blocheaza cookie-urile ca setare de baza)
  • Permit Cookies by default (permite cookie-urile ca setare de baza)
  • Keep cookies and website data by default until you leave the browser (pastreaza cookie-urile ca setare de baza doar pe durata sesiunii de folosire a browser-ului)
  • Create exceptions for cookies from specific websites or domains (creeaza exceptii pentru cookies provenind de la anumite website-uri sau domenii)
  • Pentru mai multe informatii privind setarile cookie-urilor in Google Chrome, acceseaza: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=es&answer=95647 .

Microsoft Internet Explorer

 • Click menu-ul “Tools” si alege optiunea “Internet Options”
 • Selecteaza tab-ul “Privacy”
 • Muta bara in sus unde vei vedea setarea “Block all Cookies” (blocheaza toate cookie-urile)
 • Pentru mai multe informatii privind setarile cookie-urilor in Internet Explorer, acceseaza: https://support.microsoft.com/es-es/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies .

Mozilla Firefox

 • Click menu-ul “Tools”
 • Selecteaza “Options”
 • Click pe iconita “Privacy” aflata in partea de sus
 • in sectiunea “Cookies” dezactiveaza “Accept cookies from sites”
 • Click “OK” pentru a salva modificarile si inchide
 • Pentru mai multe informatii privind setarile cookie-urilor in Mozilla Firefox, acceseaza http://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios-we .

Safari

Click “Edit”

 • Selecteaza “Preferences”
 • in partea de sus a barei, selecteaza iconita “Privacy”
 • in sectiunea “Accept Cookies” selecteaza “Never”
 • Pentru mai multe informatii privind setarile cookie-urilor in Safari, acceseaza http://support.apple.com/kb/ph5042 .

Modificarea politicii privind cookie-urile

Este posibil sa modificam uneori aceasta politica. in cazul unei astfel de modificari, noua politica privind cookie-urile va fi postata pe website.

Sus